Vi trenger flere spillere til ett av våre lag.

Jenter født 2003

Dette er et lag bestående av 8 spillere. Denne sesongen har de ett lag påmeldt i nivå 2 i J14 serien. Laget har en hovedtrener i tillegg til en hjelpetrener, som har ansvaret for treningene og det sportslige rundt laget. Hjelpetrener er hovedsakelig keepertrener og vært det i flere år, så henne vil ha ansvar for keepere. Hun har selv vært håndballkeeper fra hun startet som barn. De har også en lagleder som følger de opp og som har en god struktur på det som skjer rundt laget. Pr. nå har laget 4 treninger i uken. Mandag, onsdag og fredag trener de i Grålumhallen, torsdag har de trening på Sporty24 (treningssenter) med en fysisk trener hvor de får skadeforebyggende, bevegelighets- og styrketrening. Den fysiske treneren er utdannet naprapat og fysisk trener og har i dag ansvar for fysisk trening for lag som Sarpsborg 08 og Halden Topphåndball.

 

Treners målsetning for denne sesongen er at hver enkelt spiller skal utvikle sine håndballferdigheter, samspill og utvikling i spill som trekk, kontring, sterkt forsvarsspill og skudd. Vi har denne sesongen ikke noen fast keeper og de har per i dag en 05 keeper som hospiterer opp på 03. Det er ønske om å finne i alle fall 2 spillere som kunne tenke seg å passe målet for laget, samt et par utespillere 😊 Dersom det er noen som veldig gjerne kunne tenke seg å prøve å spille håndball, eller har spilt håndball, kom gjerne på noen treninger og se om dette kan være noe for deg.

 

Tune I.L. er en breddeklubb som ønsker å ivareta alle som er interessert i å spille håndball og gi spillerne mulighet til å utvikle seg ut fra sine ferdigheter. Det skal også være lov å være god i Tune så vi forsøker å hospitere mellom lagene og hjelpe hverandre så godt vi kan.

 

Dersom du ønsker å være med på en trening eller har spørsmål vedrørende dette laget, ta kontakt med Dennis Halvorsen på dennis_halvorsen@live.no – Eller på tlf 48404192

 

Har du andre spørsmål vedrørende håndball i Tune I. L., ta gjerne kontakt med Sportslig utvalg på:
sportslig@tunehandball.no

Vidar Larsen                           Tlf       908 50 601
Wiggo Tveter                           Tlf       413 23 181
Elin Brudalen Arnesen          Tlf       472 96 710

Mvh
Sportslig utvalg
Tune Håndball

Comments

comments