Jenter 16 avsluttet sesongen med overbevisende lagseier i ÅL CUP finalen mot Knarvik IL.
Standarden ble satt med en et måls slite seier fredag kveld over arrangør laget/hjemmelaget Nesbyen/Gol/Ål.

Lørdag formiddag fulgte jentene opp med en meget imponerende 3 mål seier over Knarvik IL. Så møtte vi Nesbyen/Gol/Ål til kamp nr 2 mot dem i gruppe spillet. Her fikk jentene en stor vekker og gikk på et forsmedelig 3 måls tap.

Pga resultat mellom Knarvik IL og Nesbyen/Gol/Ål lørdag kveld (uavgjort). Var vi allerede videre før søndagens siste gruppe kamp.

Kampen mot Knarvik IL som også ble laget vi skulle møte i finale senere søndag, ble brukt av Tune IL til å gi spillere som trengte det litt hvile og andre jenter fikk muligheten.

Denne kampen endte med 3 målstap, men super innsats av jentene som fikk muligheten til å vise seg fram.

Finalen var den siste som gikk i hallen søndag kveld og jentene hadde en litt nervepirrende vente periode.

Men i det fløyte signalet gikk forsvant all nervøsitet over til innsats og virkelig vinner vilje. Og selv etter å ha fått 0-2 raskt i sekken. Hang dem aldri med hode og gjorde som avtalt før kampen.. Etter 4-4 så dem seg aldri tilbake å beholdt en 3 måls ledelse helt til fløyte signalet til dommeren gikk.

Å spille sin beste kamp noen gang i en finale er bare å ta av seg hatten for. Innsatsen å viljen jentene viste var enormt moro å få se på.

Tune IL fikk også to stk utvalgt til Allstar laget i cupen.

Dette er en kjempe boost inn mot ny sesong og med innsatsen jentene fant fram i cupen kan man bare glede seg til den begynner.

Comments

comments