TUNE KUNSTGRESSBANE HØSTEN 2017

Til: Trenere, foresatte og gutter og jenter født i 2010, 2009

Med den profesjonelle Spillerutvikleren Jan Erik Audsen – i samarbeid med Tune IL – kan vi igjen ønske velkommen til mange morsomme, effektive og lærerike treninger på kunstgressbanen på Tune!

MOTORISK GULLALDER FOR BARNA!

Barna som nå får dette tilbudet er midt i den såkalte motoriske gullalder. De lærer nye teknikker ganske fort – og da er ekstra treninger i tillegg til lagstreninga gull verdt! Det er nå at de legger grunnlaget for meget viktige basisferdigheter – noe de vil få stor glede av i fremtiden.

Innholdet på treningene er mye basert på de europeiske toppakademienes prinsipper med mye basistrening med ball samt motorikk. Vi er opptatt av at barna lærer – selvsagt i kombinasjon med å ha det gøy sammen med andre ivrige gutter og jenter!

MOTTAK AV BALLEN

Det blir både trening med og uten ball. Hovedfokus er selvsagt på ballen – denne gang med trening av ulike typer av mottak av ballen.

På hver trening er det innslag av motorisk trening. Balanse, smidighet og evnen til å koordinere kroppen sin er viktige elementer. I tillegg spiller vi kamper på små baner med få spillere på hvert lag. Det for å sikre at hvert enkelt barn ofte blir involvert i selve spillet.

UTVIKLINGSARENA FOR TRENERE

Vi oppfordrer at mange trenere ønsker å hjelpe til på treningene. Dette er en arena de vil se «live» mange fine øvelser som de kan ta med seg tilbake til sine respektive lag. Med andre ord direkte overføring av trenerkompetanse!

OPPSTART: SØNDAG 16. SEPTEMBER KLOKKEN 16.00 – 17.15. ØVRIGE TRENINGER ER FRA 14.30 – 15.45. MAKS ANTALL: 40 («først-til-mølla-prinsippet)

ØVRIGE DATOER:       1/10, 15/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11, 26/11 og 3/12

TIDSPUNKT:                14.30 – 15.45

STED:                           Tune Ils kunstgressbane

PRIS:                            975 kroner

PÅMELDING:               Send mail med fullt navn, adresse og hvilket år du er født i til:

audsenjanerik@gmail.com

Med vennlig hilsen: Odd Olav Aamodt (Leder Tune Fotball) og Jan Erik Audsen (Fokus Spillerutvikling, mobil: 901 40 468)

Comments

comments