TUNE IL HÅNDBALL
Vi ser etter en trener til Tune J16 og J18 for sesongen 2017/2018

Jenter 16 og Jenter 18
Dette er 14 jenter som trener sammen. Denne sesongen er de påmeldt i J16, nivå 2 og ett lag i J18, nivå 2. Jentene har tidligere spilt sammen de som er født i 00/01, men i år valgte vi å prøve oss med ett 18 års lag i tillegg til at vi har et 16 årslag. Laget har det siste halvåret trent mer målrettet og annerledes enn de gjorde tidligere og har utviklet større spilleforståelse og mer styrke og kondisjon. De er nå i en situasjon hvor de står uten trener og har et ønske om å få inn en trener med kompetanse til å utvikle de videre.

Laget har en ressurssterk foreldregruppe som ønsker å bidra i forhold til jentenes hverdag. De har en lagleder som er meget strukturert og som tar seg av alt det administrative rundt laget. Dette innebærer at trener kan ha fullt fokus på alt det sportslige rundt laget og jobbe videre med å gi dem lagfølelse og mestring.

Tune I.L. er en breddeklubb som ønsker å ivareta alle som er interessert i å spille håndball og gi spillerne mulighet til å utvikle seg ut fra sine ferdigheter. Det skal også være lov å være god i Tune. Vi ser derfor etter en trener som har med seg den rette holdningen, som er god til å jobbe med ungdoms utvikling og egenverd og som har et ønske om å utvikle enkeltindividet der det står i dag. Du må også ha håndballferdigheter som kan videreformidles til spillerne slik at de kan vokse videre.

Som trener i Tune forventer vi at du kan håndtere både spillere og foreldre og at du har evnen til å samle laget for å nå felles mål. Du må kunne kommunisere med spillerne i forhold til din trenerfilosofi, være inkluderende og ha et ønske om å gjøre hvert enkelt individ bedre ut fra sine premisser.

Er dette en oppgave du kunne tenke deg, ønsker vi en prat med deg så snart som mulig.

Vi har følgende kontaktinformasjon

sportslig@tunehandball.no

Vidar Larsen                          Tlf       908 50 601

Wiggo Tveter                         Tlf       413 23 181

Elin Brudalen Arnesen          Tlf       472 96 710

Comments

comments